Whatsapp Message - Deadly PJs Collection 07 Dec 2013

Whatsapp Message - Deadly PJs Collection 07 Dec 2013

DEADLY PJs
Pls... scrol down at ur own risk...

Q1. RAM SITA HAI ... TO RAM KAUN HAI ?? ...

Ans - . TAILOR ( darzi )


Q2. SITA RAM HAI TO SITA KAUN HAI

Ans - . Sita MEMORY hai (RAM: Random Access Memory)


Q3. Prasad ask's Kumble to bring a pepsi... Kumble brings a bottle of pepsi but goes directly to Tendulkar.? why ??
why ??

Ans:- Tendulkar is an opener


Q4. The Madrasi said, I want to see the movie 'heart is umbrella'...

Which movie did he really want to see..?

Ans:- Dil Chhata Hai...!


Q5. Woh kya hai jo Dil main hain, Mann main hai par Dhadkan main nahi?

Ans:- aarey Aamir Khan !!!!!!!


Q6. What will! u call a person who is leaving India ?? Socho...............

Ans:- Hindustan Lever (Leaver).


Q7. Kalidas ka ek bhai joote banata tha us ka naam kya tha?

Ans:- adidas


Q8. Luv and Kush are going to a village & in between comes a well. Luv falls into the well. Why ?

Ans:- Because Luv is blind!!!!!


Now Kush also jumps inside. Why? OK lot's of head scratching done.

Ans:- Luv ke liye saala kuch bhi karega!!!!


Want more...don't blame me you asked for it


Q9. Jackie Chan ki saas ka naam kya hai?.. nahi pata..??

Ans:- D'Cold
(Chain ki saans - D'cold )


Q10. chalo ab batao... Jackie Chan ki bahu ka naam kya hai ? this is quite simple..

Ans:- D'Cold again...

Kyunki saans bhi kabhi bahu thi...


!!!!!. This Joke will destroy your power of thinking

Q11.. What do you call a Cow Dancing? . . . . . . . . . . . .

Ans: "Guidance.."!

Boy: hey i bought a new i-phone 5


Girl: wow..... Konsi company ka???

Boy(): ja behen tu ghar ja, reebok ka hai..

Share this:

Disqus Comments