Funny Collection Of Whatsapp PJs 12 Sep 2013

Funny Collection Of Whatsapp PJs 12 Sep 2013

DEADLY PJs
Pls... scrol down at ur own risk...
Q1. RAM SITA HAI ... TO RAM KAUN HAI ?? ...
Ans - . TAILOR ( darzi )

Q2. SITA RAM HAI TO SITA KAUN HAI
Ans - . Sita MEMORY hai (RAM: Random Access Memory)

Q3. Prasad ask's Kumble to bring a pepsi... Kumble brings a bottle of pepsi but goes directly to Tendulkar.? why ??
why ??
Ans:- Tendulkar is an opener

Q4. The Madrasi said, I want to see the movie 'heart is umbrella'...
Which movie did he really want to see..?
Ans:- Dil Chhata Hai...!

Q5. Woh kya hai jo Dil main hain, Mann main hai par Dhadkan main nahi?
Ans:- aarey Aamir Khan !!!!!!!

Q6. What will! u call a person who is leaving India ?? Socho...............
Ans:- Hindustan Lever (Leaver).

Q7. Kalidas ka ek bhai joote banata tha us ka naam kya tha?
Ans:- adidas

Q8. Luv and Kush are going to a village & in between comes a well. Luv falls into the well. Why ?
Ans:- Because Luv is blind!!!!!

Now Kush also jumps inside. Why? OK lot's of head scratching done.
Ans:- Luv ke liye saala kuch bhi karega!!!!

Want more...don't blame me you asked for it

Q9. Jackie Chan ki saas ka naam kya hai?.. nahi pata..??
Ans:- D'Cold
(Chain ki saans - D'cold )

Q10. chalo ab batao... Jackie Chan ki bahu ka naam kya hai ? this is quite simple..
Ans:- D'Cold again...
Kyunki saans bhi kabhi bahu thi...

!!!!!. This Joke will destroy your power of thinking
Q11.. What do you call a Cow Dancing? . . . . . . . . . . . .
Ans:  "Guidance.."!

Boy: hey i bought a new i-phone 5
Girl: wow..... Konsi company ka???
Boy: ja behen tu ghar ja, reebok ka hai..

Share this:

Disqus Comments